Zakaj so sedežne kosilnice tako priljubljene

Zakaj so sedežne kosilnice tako priljubljene

Vrtni traktorji Husqvarna

Ker se na vrtnih traktorjih Husqvarna smer in hitrost vožnje upravlja s pedali lahko imate obe roki vedno na volanu. S tem se izboljšata udobje in nadzor kar pa pomeni večjo varnost pri delu. Prav tako ni pomembno kakšno travo nameravate kositi. Izbirate lahko med različnimi načini košnje – košnja s pobiranjem, mulčenjem (BioClip) ali izmetom – s katerimi imate vedno zagotovljene dobre rezultate.

Prav tako tudi drevesa in grmovje niso nobena težava. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu krmiljenja lahko enostavno obkosite raznovrstne ovire. Rezultat je manj nepokošenih površin, učinkovita košnja in izredna okretnost.

Vzdrževanje

Vzdrževanje vrtnega traktorja Husqvarna je zelo enostavno. Rezila se hitro odstranijo in zamenjajo brez orodja. To pomeni hiter servis rezil – ostra rezila pa pomenijo zdravo trato. Ojačana in prašno lakirana kosišča zagotavljajo večjo trpežnost in odpornost proti koroziji. Na kratko – narejeno, da traja.

Pripravite se na sezono z Vrtnimi traktorji Husqvarna

Z vrtnim traktorjem Husqvarna boste pripravljeni na prihajajočo sezono. S širokim asortimentom priključkov in dodatne opreme bo traktor vsestransko orodje za celoletno rabo. Na traktor se lahko priključi prikolico, snežno desko, ščetko in še veliko več.