Motorne škarje za živo mejo solo® by AL-KO 163-55 Comfort PRO

Motorne škarje za živo mejo solo® by AL-KO 163-55 Comfort PRO

Kosilnica AL-KO Comfort 51.0 SP-A

Kosilnica AL-KO Comfort 51.0 SP-A

Motorne škarje za živo mejo solo® by AL-KO 163-70 Premium PRO

Solo by Al-ko

Škarje za živo mejo solo by AL-KO 163-70

Cena: 379,90 € Akcijska cena 299,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
127326
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 299,90 €

Ni na zalogi

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 107
Število udarcev v potezah / min 10000
teža v kg 7,86 kg
Tip pogona Bencin
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.44 L
Kubična motorja v ccm 22.2
Število gibov motorja o/mon 10000
Moč v kW 0.68 KW
Moč v KM 0.9 PS
Primer Da
Število valjev motorja 1
Dolžina reza v mm 750 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Nastavljiv ročaj Da

PODATKI

Bencinske škarje za živo mejo solo® by AL-KO 163-70 – močne in precizne, prenosne in varne

Zmogljive bencinske škarje za živo mejo solo® by AL-KO 163-70 so vaš pripomoček za učinkovito in precizno obrezovanje velike ter visoke žive meje in grmovnic. Z rezervoarjem 440 ml so uporabne povsod – omogočajo velik akcijski polmer in neodvisnost. Zahvaljujoč varnostnemu jeklenemu nožu dolžine 70 cm hitro in brez zastojev dosežete odlične rezultate dela.
Pri neutrudljivem delu so vam v pomoč gumirani ročaji, lahko dosegljivi upravljalni elementi in odlična uravnoteženost naprave. Nastavljiv glavni ročaj s 3 položaji omogoča najboljšo držo naprave v vsaki poziciji. Vgrajen sistem za preprečitev vibracij olajša obvladovanje moči bencinskih škarij za živo mejo – in s tem prizanaša dlanem, rokam in ramenom.
Tudi dejavnik Varnost je zapisan z veliko začetnico: pri bencinskih škarjah za živo mejo kljub izredni svobodi gibanja ni nevarnosti, da bi prerezali kabel. Z vijaki pritrjena zaščita pred urezom varuje pred nevarnostjo telesnih poškodb.
V obsegu dobave vsebovani tulec služi kot držalo ali transportni pripomoček za varno in napravi prijazno shranitev ter transport škarij za živo mejo.

Tehnični podatki bencinskih škarij za živo mejo 163-70

Škarje solo® by AL-KO 163-70 so opremljene z zelo kakovostno rezalno letvijo in robustnim aluminijastim profilom. Na njej je nameščen lasersko izrezan, z diamanti brušen varnostni kaljeni nož iz posebnega jekla z dolžino rezanja 70 cm. Zmogljiv in zelo obstojen nož s protitekom precizno reže živo mejo in vejevje vsake debeline – brez zatikanja ali drsenja. Da bi se izognili nevarnosti nastanka telesnih poškodb, je na napravo z vijaki pritrjena zaščita pred urezom.
Udoben, nedrseč krožni ročaj na škarjah za živo mejo 163-70 z možnostjo zasuka v 3 položaje omogoča precizno vodenje naprave v vseh legah – idealno za visoke in široke žive meje. Tudi zaradi dodatnega gumiranega ročaja in dobrega uravnoteženja naprave je ravnanje z bencinskimi škarjami za živo mejo udobno in prizanesljivo vašemu telesu.
2-taktni motor z močjo 0,68 kW se oskrbuje z gorivom iz rezervoarja 440 ml, raven goriva je mogoče preprosto preverjati. Neodvisno od vtičnic, dolžine kabla ali časa polnjenja akumulatorja se lahko prosto premikate in delate v dolgih intervalih med nalivanjem goriva. Dovršen sistem za preprečitev vibracij zmanjšuje obremenitve upravljavca in s tem zagotavlja prijetno delo.

solo by AL-KO 163-70

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI