Sekira za cepljenje S2800 HUsqvarna

Sekira za cepljenje S2800 Husqvarna

Visokotlačni čistilnik PW125 Husqvarna

Visokotlačni čistilnik PW125 Husqvarna

Automower 315 X Husqvarna

Husqvarna
Automower 315 X Husqvarna
2.399,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
967 65 01-12

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Maks. zmogljivost košnje (m2): 1,600
Zmogljivost košnje / h (m2): 100
Naklon: do 40%
Tip akumulatorja: Li-Ion
Čas polnjenja: 60 min
Čas košnje: 80 min
Število rezil: 3
Raven hrupa: 60 dB (A)
Zaščita s PIN kodo: DA
Teža: 14,8kg
Višina košnje (cm): 20 - 60 mm
Bluetooth: DA
Alarm DA

PODATKI

Napredna četrta generacija kosilnice Automower Husqvarna 315x, ki se samodejno polni in kosi, primerna za trate do 1600 m². Ko je treba baterijo napolniti, se kosilnica vrne na polnilno postajo in po polnjenju nadaljuje z košnjo. Ker je trava pogosto košena, je rezultat košnje odličen. S pravilnimi nastavitvami lahko kosilnica opravi prvovrstno delo, tudi na travnikih s kompleksnimi oblikami. Automower 315x je še posebej primeren za neravne in zapletene trate.,Automower 315x je opremljen z alarmom proti kraji, osvetljenim zaslonom in off-road kit. Prav tako je 315x opremljen s funkcijo za podporo GPS navigacije in Automower Connect. To zagotavlja ves čas kontrolo nad vašim Husqvarna Automowerjem, Automower 315X uporablja najnovejšo inovativno tehniko recikliranja trave. Ni vam treba očistiti ostankov trava, ker se trava ponovno uporabi kot kompostni material, tako da se v tla sproščajo dobra organska hranila. Recikliranje trave je dokazana tehnika, s katero se lahko trata vzdržuje. Kosilnica Husqvarna Automower 315X je zasnovana kot inovativna mulčarska kosilnica, ki reciklira ostanke trave s tehnikami recikliranja trave. Takoj, ko trava ostane na tleh, se hitro razgradi in vrne dobre, organske snovi v tla. To ima za posledico bolj zdravo in lepšo travo,zato je zbiranje in odstranjevanje ostankov trave odveč. Recikliranje trave z Automower 315X vam prihrani čas in denar ter varuje okolje. Z novo aplikacijo Husqvarna Automower Connect za Apple Watch lahko vedno komunicirate s svojo robotsko kosilnico, kjer koli ste.

VEČ

Želite pogledati podrobneje? Več o samem proizvodu v podrobnostih z raziskovanjem designa in funkcionalnosti.

Prednji odbijač

Z gumijastim odbijačem je kosilnica je odpornejša na ponavljajoče se trke v drevesa, grmovje in druge predmete v delovnem območju.

Zamenljivi pokrovi

S spreminjanjem barve zgornjega pokrova naredite svojo kosilnico edinstveno. Na voljo v polarno beli, Husqvarna oranžni ali v standardni granitno sivi barvi.

Premaguje zahteven teren

Velika kolesa z grobim profilom zagotavljajo izvrsten vlek tudi na spolzkih površinah. Kosilnica premaguje naklone do 45%.

Vremenski časovnik

Prilagaja čas košnje rasti trate, kar pomeni, da Husqvarna Automower® pogosteje kosi v času močnejše rasti trate.

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI