Traktorska kosilnica CUB CADET XT2 PS117

Traktorska kosilnica CUB CADET XT2 PS117

Zero turn kosilnica CUB CADET XZ7 L122 ULTIMA

Zero turn kosilnica CUB CADET XZ7 L122 ULTIMA

Traktorska kosilnica CUB CADET XT2 PS107

Cub Cadet

CUB CADET XT2 PS107

Cena: 4.999,00 € Akcijska cena 4.499,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
13AGA1TS603
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Način košnje Mulčenje/stranski izmet
Proizvajalec motorja Kawasaki V-TWIN dvovaljni
Moč 10.4 kW / 2250 o/min
Način mazanja motorja Polno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo 11.4L
Tip menjalnika Hidrostatični
Širina košnje 107 cm
Vožnja Krmiljenje s pedali
Višina košnje, min – max 25-100 mm
Vodilna kolesa 4
Vklop rezil Električna sklopka
Teža 210 kg

PODATKI

Vrtni traktor Cub Cadet XT2 PS107 serije Enduro, je izjemno vodljiv in opremljen s funkcijami zaradi katerih postane košnje trave prijetno opravilo. Zahvaljujoč tehnologiji Tight Turn Exterme je ta traktor okretnejši od drugih strojev na trgu. Ima le 17 cm obračalni krog. Prednost majhnega obračalnega kroga pripomore pri košnji okoli ovir, kar pomeni manj dela za pozneje. Izognete se na primer daljši košnji s trimerjem okoli dreves, saj večino trave učinkovito obrežete že s traktorsko kosilnico. Podobna učinkovita prednost je še tehnologija RevTek Cub Cadet, ki omogoča košnjo tudi pri vzvratni košnji. Enostavno se zapeljete vzvratno, brez da bi se vrteli okoli osi, da pridete do nepokošenega kosa zelenice. To vam daje nadzor in veliko možnosti za čim optimalno košnjo, pri kateri ne izgubljate časa. Izbirate lahko tudi med dvanajstimi nastavitvami višine košnje in sicer med 25 in 100 mm.

Dvovaljni motor Kawasaki daje vrtnemu traktorju Cub Cadet moč pri težjih opravilih, kar v kombinaciji s 107 cm širine košnje pomeni, da lahko v roku ene ure pokosite 8.500 m2. Vrtni traktor XT2 PS107 poganja hidrostatični sistem. Gladko delujoč pogonski sistem za natančno košnjo – preprosto stopite na stopalko in se premaknite s takšno hitrostjo, kot jo želite. Kot način košnje lahko izberete med stranskim izmetom, standardno pa ima vrtni traktor tudi čep za mulčenje.

Traktor ima nameščen sprednji odbijač. Za udobje poskrbi visok in udoben sedež ter volan Ergo Soft Grip. Nameščeni so tudi LED žarometi za lažje delo v slabši vidljivosti..

Vrtni trtaktor CUB CADET XT2 PS107

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI