Robotska kosilnica solo by AL-KO Robolinho® 700 W

Robotska kosilnica solo by AL-KO Robolinho® 700 W

Robotska kosilnica solo by AL-KO Robolinho® 1200 W

Robotska kosilnica solo by AL-KO Robolinho® 1200 W

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 1150 W

Solo by Al-ko

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho 1150 W 

1.099,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
119965
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Max. Naklona v % 45
Čas polnjenja, baterija min 100
Napetost akumulatorja (notranja) V 25
Širina reza v cm 22
Širina reza v cm 100
Številov nožev 4
Senzor za dež Da
primeren za površine do m2 1000
Višina reza min / max v mm 25-55
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60

PODATKI

Majhna, kompaktna in agilna.Kosilnica neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v svojem prostem času, ko robotska kosilnica dela za vas v povezavi s Smart Garden.

Povezava: z novimi robotskimi kosilnicami Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po hišnem omrežju WiFi ali z Amazon Alexo.

Inteligentna nega vrta in Smart Gardening sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico z aplikacijo AL-KO inTOUCH mogoče preprosto povezati. To preprosto opravite v svojem WiFi-omrežju. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s samo 60 dB glasnim elektromotorjem, ki prejema energijo iz obstojnega Li-ionskega akumulatorja 5 Ah / 25,2 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 22 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 1000 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Zahvaljujoč sistemu DCS (Double-Cut-System), razvitemu v podjetju AL-KO, dvojni noži zagotavljajo perfektno rezanje, že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi robotske kosilnice ni treba odstranjevati trave. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.

- Popolnoma samodejno kosi površino do 1000 m². Izjemno tiha s 60 dB(A)

- Mejna žica (150 m) in klini za tla (180 kos) so v obsegu dobave

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho 1150 W 

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI