Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 300 E

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 300 E

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 500 E

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 500 E

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho® 500 W

Solo by Al-ko

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho 500 W

849,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
119925
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Čas polnjenja, baterija min 50
Širina reza v cm 20
Višina reza min / max v mm 25-55
Čas delovanja baterije (notranji) min 55
primeren za površine do m2 500
Senzor za dež Ne
Kapacitet (notranja) Ah 2.5
Številov nožev 4
Max. Naklona v % 45
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60

PODATKI

Kosilnico so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.

Inteligentna nega vrta in Smart Gardening sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico z aplikacijo AL-KO inTOUCH mogoče preprosto povezati. To preprosto opravite v svojem WiFi-omrežju. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s samo 60 dB glasnim elektromotorjem, ki prejema energijo iz obstojnega Li-ionskega akumulatorja 2,5 Ah / 20 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 20 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 500 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Zahvaljujoč sistemu DCS (Double-Cut-System), razvitemu v podjetju AL-KO, dvojni noži zagotavljajo perfektno rezanje, že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi robotske kosilnice ni treba odstranjevati trave. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.

- Popolnoma samodejno kosi površino do 500 m². Izjemno tiha s 60 dB(A)

- Mejna žica (100m) in klini za tla (90 kos) so v obsegu dobave

- Izredna okretnost in majhna teža. Obvlada prehode, ki so širši od 60 cm

Robotska kosilnica AL-KO Robolinho 500 W

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI