Mulčer As Motor AS 63 2T ES

Mulčer As Motor AS 63 2T ES

Traktorska kosilnica CUB CADET XT1 OR106

Traktorska kosilnica CUB CADET XT1 OR106

TRAKTOR AS MOTOR AS 915 SHERPA 2WD

As motor

AS MOTOR AS 915 SHERPA 2WD

15.683,10 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
AS 915 SHERPA 2WD

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

MOTOR Briggs & Stratton, Professional Series 7220
NETO MOČ PRI DOLOČENIH O/MIN (Kw/min-1) 16,4 kW (22 KM) 3300 obr/min
PROSTORNINA REZERVOARJA GORIVA 15 L
HITROSTI stalen hidrostatičen dvokolesni pogon z zaporo diferenciala 0 -10,5 km/h
DELOVNA ŠIRINA / ZA POVRŠIN 90 CM
VIŠINA KOŠNJE 50-105 MM
PRILAGAJANJE VIŠINE ROČNO
MAX VIŠINA TRAVE PRI KOŠNJI 150 CM
NOŽ Križni
FUNKCIJE KOŠNJE izmet zadaj
VELIKOST KOLES ( PREDNJI / ZADNJI) 13" X 5" / 18" X 8,5"
MERE (D/Š/V) 191/98/152 cm
TEŽA (kg) 265 kg

PODATKI

Vrtni traktor As-Motor AS 915 Sherpa 2WD

Iz našega znanega modela AS 915 Enduro je nastal naš novi vrtni traktor As-Motor AS 915 Sherpa 2WD. Glavne prednosti našega vrtnega traktorja AS 915 Sherpa 2WD so nihajoča kosilna enota, sistem križnega rezila, cevast okvir in upravljanje z eno roko.

Robusten motor

Vrtni traktor AS 915 Sherpa 2WD poganja dvovaljni motor Briggs & Stratton Professional Series 7220. Motor s prostornino 656 cm³ in močjo do 22 KM je opremljen s črpalko za olje in gorivo. Hitrost vožnje od 0 do 10,5 km/h in vzvratno od 0 do 8,2 km/h. Mehanska ročna zavora je vgrajena v pogonsko ročico.

Zaprta, nihajoča kosilna enota

S sistemom križnega rezila in zaprto kosilno enoto vrtni traktor As-Motor AS 915 Sherpa 2WD zanesljivo pokosi vse do višine 1,2 m. Nihajoča kosilna enota se prilagaja neravnemu terenu in s tem varuje tako rezila kot tudi samo trato. Centralno nastavljanje višine reza od 50 do 105 mm.

Sedenje “v” vrtnem traktorju

Globoko nameščen sedež v vrtnem traktorju As-Motor AS 915 Sherpa 2WD daje vozniku občutek sedenja v stroju, ne pa na njem. Ta položaj varuje voznika pred podrastjo. Sedež je nastavljiv po dolžini in skupaj z veliko prostora za noge zagotavlja udoben prostor za voznike do višine 1,9 m. Za še večje udobje je na voljo vzmeten sedež. Vsi krmilni elementi so praktično razporejeni in enostavno dosegljivi.

Prednosti vrtnega traktorja As-Motor AS 915 Sherpa 2WD

 • zaprta kosilna enota s sistemom križnega rezila: glavno rezilo kosi, križno rezilo pa razseka pokošen material,
 • nihajoča kosilna enota: na neravnem terenu se “umakne” s čimer zaščiti rezilo in trato pred poškodbami,
 • odlično udobje pri vožnji: po dolžini nastavljiv voznikov sedež in ergonomski položaj omogočata udobno delo tudi visokim osebam
 • majhen obračalni krog, visoka zmogljivost kosilnice: obračalni krog znaša 65 cm in zagotavlja okretnost tudi na zahtevnem terenu
 • stabilen cevast okvir: visoka stabilnost in torzijska togost s težkim tovorom
 • teren z zmernim naklonom: zaradi nizke teže in nizkega težišča je primeren za zmerne strmine
 • variabilni hidrostatičen prenos: enostavna prilagoditev hitrosti na vsak teren z integrirano mehansko ročno zavoro v pogonski ročici

Uporabnost vrtnega traktorja As-Motor AS 915 Sherpa 2WD

 • PROFESIONALNO VZDRŽEVANJE ZELENIH POVRŠIN: odlična učinkovitost na neravnem terenu, odlični rezultati košnje in visoka zmogljivost so prednosti, ki jih zagotavljajo stroji AS-Motor za profesionalne ponudnike storitev.
 • VRTNARSTVO IN VZDRŽEVANJE ZELENIH POVRŠIN: Profesionalna tehnologija podjetja AS-Motor ponuja rešitve za različne naloge vrtnarstva in vzdrževanja zelenih površin, od zunanjih objektov do zasebnih vrtov, javnih parkov in stanovanjskih travnikov.
 • KONJENIŠKA PODJETJA: AS-Motor ponuja orodja za ustvarjanje idealne konjeniške okolice, ne glede na to, ali vzdržujete pašnike ali trate.
 • ZASEBNI UPORABNIKI: če je vaš cilj negovanje okrasne trate, pridobivanje krme za male živali ali vzdrževanje vrtov in sadovnjakov, AS-Motor ponuja številna profesionalna orodja za košnjo, ki bodo zasebnim uporabnikom vrsto let zagotavljala odlične rezultate.
 • TRAVNATI SADOVNJAKI: travnati sadovnjaki so tipična krajina različnih regij in zagotavljajo dragocene ekosisteme za življenje žuželk in ptic; vzdrževanje teh območij pogosto vključuje košnjo okoli dreves, po pobočjih in na neravnem terenu.
 • OBJEKTI ZA PROSTI ČAS: objekti za prosti čas morajo biti vizualno privlačni in strokovno vzdrževani; ne glede na to, ali gre za parke ali kampe, se ta območja pogosto uporabljajo in zato potrebujejo skrbno vzdrževanje.
 • ATLETSKI OBJEKTI IN GOLF IGRIŠČA: vzdrževanje robov, nasipov in travnikov okrog športnih objektov je prav tako pomembno kot vzdrževanje zelenih površin.
 • VINOGRADNIŠTVO: vinogradništvo je ena najstarejših civilizacijskih oblik kmetijstva; AS-Motor je bil pred šestdesetimi leti ustanovljen prav z namenom reševanja vzdrževanja pobočij in debelejše podrasti v vinogradih.

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI