Kosilnica CUB CADET LC3 DP56

Kosilnica CUB CADET LC3 DP56

Zero turn kosilnica CUB CADET XZ5 L137 ULTIMA

Zero turn kosilnica CUB CADET XZ5 L137 ULTIMA

Traktorska kosilnica CUB CADET XT3 QS127

Cub Cadet

CUB CADET XT3 QS127

Cena: 6.799,00 € Akcijska cena 6.119,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
14AFA5TQ603
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Način košnje Mulčenje/stranski izmet
Proizvajalec motorja Kawasaki V-TWIN dvovaljni
Moč 15.7kW / 2900 o/min
Način mazanja motorja Polno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo 11,4L
Tip menjalnika Hidrostatičen z avtomatsko zaporo diferenciala
Širina košnje 127cm
Vožnja Krmiljenje s pedali
Višina košnje, min – max 25 – 100 mm
Vodilna kolesa 5
Vklop rezil Električna sklopka
Teža 260kg

PODATKI

Cub Cadet serija XT3 je zasnovana tako, da izpolnjuje najstrožje zahteve saj jo poganja paket z resnično močjo in izjemno močnimi komponentami. S traktorskimi kosilnicami Cub Cadet XT3 izberete ultimativen stroj. Kosi najvišjo in najbolj gosto travo ter prevaža večje obremenitve in najtežje pripomočke za obdelavo tal. Model Cub Cadet XT3 QS127 s širino košnje 127 cm in močnim Kawasaki motorjem vas ne bo razočaral. Izbirate lahko med načinom košnje s stranskim izmetom, z mulčenjem ali z zbirno košaro (slednja je na voljo kot dodatna oprema). 12 položajev višine košnje – med 25 in 100 mm.

Vrtni traktor Cub Cadet XT3 QS127 je robusten stroj, ki ima robotsko varjen jeklen okvir s protikorozijsko zaščitno prevleko in sprednjo os iz litega železa. Nameščen ima tudi DELUX sprednji odbijač.

S traktorsko kosilnico lahko kosite s stranskim izmetom ali pa izberete način mulčenja, ki omogoča, da se odrezki vrnejo na pokošeno zelenico, kjer delujejo kot naravno gnojilo. V obeh primerih pa dobite fantastičen zaključek. Kosilna enota vam omogoča košnjo kar 127 cm širine, kar z močjo Kawasaki motorja pomeni, da lahko v roku ene ure pokosite kar 10.000 m2. Zahvaljujoč mehanski blokadi diferenciala serije Enduro XT3, vrtni traktor zagotavlja še optimalno prileganje na vse površine, ne glede na zahtevnost terena. Tehnologija se imenuje All Ground Traction. Cub Cadet tehnologija RevTek pa vam omogoča košnjo tudi pri vzvratni vožnji. Za lažjo košnjo okoli ovir, dreves ali vrtnega pohištva, sistem Tight Turn Xtreme omogoča samo 17 cm obračalni krog.

Izbor inteligentnih funkcij naredi to kosilnico vrhunsko. Združljivost Bluetooth z aplikacijo Cub Connect in vgrajeno 12 V večnamensko vtičnico predstavlja najnovejšo tehnologijo, medtem ko zagon gumba in vklop rezila gumba zagotavljata, da je delovanje čim bolj enostavno. Zahvaljujoč sedežu in naslonom za roke, boste lahko dolgo udobno vozili udobno. Spredaj nameščeni LED žarometi pa omogočajo da lahko delo opravite takrat, ko vam najbolj ustreza, tudi v slabši vidljivosti in mraku.

CUB CADET traktor XT3 QS127

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI