Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 22-110.0 HDH-A V2

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-95.6 HD-A

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-95.6 HD-A

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-103.7 HD-A

Solo by Al-ko
3.099,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
127418
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Linija izdelkov COMFORT pro
Delovna širina v cm 103
Širina reza v cm 103
Moč v kW 7.5
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 452
Število valjev motorja 1
Hitrost vožnje naprej km/h 9
Električni zagon DA
Prestrezanje DA
Izmet na stran NE
Mulčenje Opcija
Prostornina koša v l 220
primeren za površine do m2 7000
Številov nožev 2
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Povratne hitrost max km/h 4
Moč naprave v kW 7.5

PODATKI

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost traktorske kosilnice. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.

Naš paket moči za velike površine iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 103 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon traktorske kosilnice je izveden z robustnim motorjem AL-KO Pro z močjo 7,5 kW, ki povzroča le malo vibracij. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Kroglično uležajen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran traktorske kosilnice je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Posebno velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na skoraj vsakem terenu in podlagi. S teleskopsko ročico je neposredno z nastavljivega voznikovega sedeža mogoče preprosto prazniti koš velikosti 220 l. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan, zvočni signal, ko je koš poln, in pregledni upravljalni elementi.

Traktorska kosilnica je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če potrebujete traktorsko kosilnico s še večjo rezervo moči, vam priporočamo traktorsko kosilnico T 16-103.7 HD V2. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

solo by alko T 15-103.7 HD-A

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI