Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-103.3 HD-A COMFORT pro

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-103.3 HD-A COMFORT pro

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-93.3 HD-A COMFORT PRO

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-93.3 HD-A COMFORT PRO

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-95.6 HD-A

Solo by Al-ko
4.099,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
127367

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 95
Širina reza v cm 95
Moč v kW 7.7
Kubična motorja v ccm 452
Tip motorja 4-taktni
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Prenos Nožni hidrostat T3
Prestrezanje DA
Prostornina koša v l 310
Mulčenje Opcija
Številov noža 2
Povratne hitrost max km/h 4
Hitrost vožnje naprej km/h 9
primeren za površine do m2 7000
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Izmet na stran NE

PODATKI

ko se usedete na traktorsko kosilnico AL-KO, nimate nobene želje več, da bi svoj vrt kosili s kakim drugim strojem. Razviti v Nemčiji, izdelani v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktorji AL-KO se odlikujejo s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato so odlični partnerji za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Močni motorji in najvišja stopnja udobja: to so traktorske kosilnice AL-KO. Posebna prednost: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.

Vstopni model z izredno ugodnim razmerjem med zmogljivostjo in ceno. Višino rezanja je mogoče udobno nastavljati v 7 stopnjah od 30 mm do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 95 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorske kosilnice. Skupaj nameščena pedala za vožnjo naprej in nazaj omogočata intuitivno vožnjo. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Udoben sedež je mogoče brezstopenjsko nastavljati. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in vožnjo na vsakem terenu.

Traktorsko kosilnico naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite vrtni traktor v naši spletni trgovini.
Če želite malo traktorsko kosilnico z motorjem Briggs & Stratton-Intek, vam priporočamo T16-95.6 HD V2. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

Solo by AL-KO T 15-95.6 HD-A

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI