Mala rider kosilnica solo by AL-KO R 7-65.8 HD

Mala rider kosilnica solo by AL-KO R 7-65.8 HD

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T T 23-125.2 HD V2 SD

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T T 23-125.2 HD V2 SD

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A

Solo by Al-ko
2.599,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
127574
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Linija izdelkov COMFORT pro
Delovna širina v cm 95
Širina reza v cm 95
Model motorja AL-KO Pro 450
Moč v kW 8.5
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 452
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Izmet na stran DA
Mulčenje DA
Povratne hitrost max km/h 3.5
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Vrsta kosišča Standardno
Moč naprave v kW 8.5
Primeren za površine do m2 7000
Hitrost vožnje naprej km/h 8
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna

PODATKI

Kakovostni sestavni deli, razviti v Nemčiji in izdelani v Avstriji: to je prednost male traktorske kosilnice. S to zmogljivo traktorsko kosilnico je košnja velike površine učinkovita in zlasti zelo udobna. Zaradi obsežnega pribora, npr. kompleta za mulčenje, odlagalnika redi, snežnega pluga itd., in lahko odstranljivega rezalnega mehanizma je traktorska kosilnica vsestransko uporaben stroj poleti in pozimi. Kdor išče traktorsko kosilnico, ki je primerna za razne vrste dela, bo s tem izdelkom zagotovo zadovoljen.

Vstopni model traktorske kosilnice iz serije Comfort je s svojo širino rezanja 95 cm izjemno primeren za hitro in učinkovito košnjo velikega vrta. Pogon traktorske kosilnice  je izveden z robustnim motorjem AL-KO Pro 450 z močjo 8,5 kW. Višino rezanja je mogoče z enim ročajem nastavljati v 6 stopnjah od 30 mm do 80 mm. Obstojen rezalni mehanizem iz jeklene pločevine vsebuje dva noža, ki zagotavljata čisto rezanje trave. Mehanizem je mogoče preprosto odstraniti. Na sprednjo stran male traktorske kosilnice je pozimi mogoče namestiti snežni plug. Velike pnevmatike z velikostjo do 18 zagotavljajo dober stik s podlago in zanesljivo napredovanje na vsakem terenu in podlagi. Ta traktorska kosilnica izmetava pokošeno travo na stran. K še večjemu udobju pripomorejo tudi odlično oprijemljiv volan in pregledni upravljalni elementi.

Mala traktorska kosilnica je idealen pripomoček za nego velike travne površine. Udobna, učinkovita in z odličnimi rezultati dela: z njo odkrijete lepe strani košnje. Če iščete traktorsko kosilnico s širino rezanja 103 cm, vam priporočamo model T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

solo by al-ko  T 15-93.9. HDS-A

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI