Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-93.3 HDS-A

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-93.3 HDS-A

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 13-93.7 HD

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 13-93.7 HD

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T T 23-125.2 HD V2 SD

Solo by Al-ko
5.999,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
127653
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 125
Širina reza v cm 125
Moč v kW 14.4
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 724
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Moč naprave v kW 14.4
Mulčenje DA
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Prenos Nožni hidrostat G700
Izmet na stran NE
Elektronsko praznjenje košare NE
Primeren za površine do m2 10.000
Hitrost vožnje naprej km/h 11
Vklj. s tempomatom Da
Prostornina koša v l 310
Povratne hitrost max km/h 5

PODATKI

Pametno in prilagojeno. S pametnim kokpitom ima uporabnik vedno vse na očeh: Za učinkovitejše delo, večji užitek v vožnji in boljše rezultate košnje. Bencinski traktor je razvit v Nemčiji in izdelan v Avstriji. Najvišja kakovost in dolgoletne proizvodne izkušnje ter inovativna pametna kabina Cockpit naredijo ta traktor za trato popolnega partnerja na vašem vrtu.

Z novim pametnim kokpitom solo® by AL-KO traktor za trato ne prinaša le revolucije pri košnji trate, temveč je tudi veliko bolj učinkovita in enostavna za delo. Kako deluje? Pametni telefon obrnete v pilotsko kabino in ga vstavite v stabilno držalo, ki je primerno za pametne telefone velikosti od 4 do 7 palcev. Vzpostavite povezavo Bluetooth s traktorjem in pametni kokpit se lahko zažene. Pri delu na površinah do 10.000 m² lahko vse pomembne podatke, kot so hitrost, merilnik porabe goriva, učinkovitost košnje, preostali čas in čas košnje do zdaj, skupne ure delovanja, stanje napolnjenosti baterije, prikaz naklona itd., preberete neposredno iz pilotske kabine. Da bo pametni telefon vedno pripravljen za uporabo, ima kamera  vtič USB za polnjenje z vgrajeno zaščito pred prahom in dežjem.

Parkovni traktor poganja motor z močjo 14,4 kW - z zelo veliko rezervo moči. Sinhroniziran in 125 cm širok kosilni mehanizem z dvema reziloma je mogoče centralno nastaviti po višini v sedmih stopnjah od 30 mm do 90 mm. Pozimi lahko kosilni pult enostavno odstranite zaradi vzdrževanja ali uporabe traktorja kot vozila za odstranjevanje snega. Okvir iz C-profila je posebej robusten in odporen na torzijo ter v kombinaciji s serijsko nameščenim odbijačem in robustno osjo sprednjih koles iz litine zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja kosilnice. Po želji lahko za 310-litrski zbiralnik trave naknadno vgradite elektronski sistem za praznjenje.

Košnja velikih travnikov s traktorjem je prijetna tudi zaradi 23-palčnih zadnjih koles in vrhunskega menjalnika G700, ki omogočata hitrosti do 11 km/h in zagotavljata brezhibno vožnjo čez luknje. Pri tem je vgrajeni tempomat prav tako koristen z vidika udobja in učinkovitosti. Stranski pedali za vožnjo naprej in nazaj za intuitivno vožnjo. Kosilnico je mogoče enostavno napolniti z gorivom zaradi zunanjega vratu za točenje goriva. Zaradi globoke tekalne plasti in velikega prostora za noge lahko zlahka vstopite na traktor in delate z njim. Udoben sedež lahko individualno nastavite v več stopnjah. Naš nasvet: Parkovni traktor solo® by AL-KO je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

Solo by al-ko T T 23-125-2 HD V2 SD

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI