Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4712 SP-A

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4712 SP-A

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4731 SP-A

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 4731 SP-A

Bencinska kosilnica solo by AL-KO 553 K Profi

Solo by Al-ko
2.199,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
127148
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Linija izdelkov Premium
Širina reza v cm 53
Višina reza min / max v mm 26 - 82
Moč v kW 2.7
Kubična motorja v ccm 160
Tip motorja 4-taktni
Število valjev motorja 1
Nastavljiva višina ročaja DA
Tip pogona Bencin
Primeren za površine do m2 2500
Funkcijo 2v1
Prostornina koša v l 75
Številov noža 1
Mulčenje Opcija
Izmet na stran DA
Material ohišja Aluminij
Nastavitev višine košnje Osrednja, 7-kratna

PODATKI

Bencinska kosilnica je vrhunski model, ki izpolnjuje najvišje zahteve glede kakovosti. Ta kosilnica s popolno opremljenostjo izpolnjuje vse zahteve profesionalnih uporabnikov. S čvrstimi aluminijastimi platišči in togim aluminijastim ohišjem je bencinska kosilnica  vaš dolgoletni partner za košnjo.

S širino rezanja 52 cm kosilnica omogoča hitro in učinkovito košnjo na večjih travnih površinah do pribl. 1.800 m². 4-taktni bencinski motor Honda z močjo 2,7 kW ne poganja samo nožev, ampak daje moč tudi za pogon koles z 2 prestavama. Ta vam je v odlično pomoč pri potiskanju bencinske kosilnice. Kroglično uležajena XXL-kolesa z gumijastimi pnevmatikami z lahkoto premagujejo neravnine na vsakem terenu in vsaki podlagi.
Funkcija 4-v-1 seveda omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Za upravljanje bencinske kosilnice služi pregledna upravljalna plošča s preprosto dosegljivimi upravljalnimi elementi in udobno prevleko iz gume za ročaje. Posebno visoko ohišje kosilnice z odlično aerodinamiko zagotavlja enakomerno polnjenje koša 75 l. Ločena sklopka za nož in robusten mehanizem za nastavljanje višine rezanja (26 mm do 82 mm v 7 stopnjah) z osjo oz. posameznim kolesom dopolnjujeta opremo te profesionalne kosilnice.

Kupite bencinsko kosilnico  preprosto v naši spletni trgovini s premium storitvami ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica je učinkovit pripomoček pri negi vaše trate.
Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 48 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 548 K.

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 553 K Profi

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI