Kosilnica CUB CADET LC3 DP56

Kosilnica CUB CADET LC3 DP56

Kosilnica CUB CADET XM1 ER53

Kosilnica CUB CADET XM1 DR46

Kosilnica CUB CADET LM3 DR53es

Cub Cadet

Kosilnica CUB CADET LM3 DR53es

Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
12CCPVS7603

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Motor: Cub Cadet 55 OHV ES
Nazivna moč (kW / min -1 ) 2,5 / 2,800
Območje košnje (m 2 / h) 950
Nastavitev višine košnje 6 Pozicije / centralno
Pogon :  MYSPEED
Mere (L / W / H) (cm) 162/58/114
Neto teža (kg) 36kg
Št. modela: 12BCPVS7603

PODATKI

VELIKA ZADNJA KOLESA

Odlična sposobnost manevriranja spada med odločilne prednosti dobre kosilnice. Velika zadnja kolesa olajšajo manevriranje v visoki in gosti travi ter na neravnem terenu.

PRESTREZANJE ZADAJ, MULČENJE, IZMETAVANJE NA STRANI ALI ZADAJ

4-v-1 pomeni, da kosilnico zaradi odlične prilagodljivost lahko uporabljate na štiri načine. Na pokrov lahko pritrdite defl ektor za stranski izmet in kosilnica izmetava travo v stran. Lahko jo uporabljate z izmetavanjem zadaj ali s prestrezanjem, četri način uporabe pa je mulčenje. Tako imate možnost, da v vseh okoliščinah izberete najustreznejši način dela.

POGONSKI SISTEM MYSPEED

Pogonski sistem se vklopi, ko pomaknete ročaj naprej. Če hodite hitreje, ročaj še bolj pomaknete naprej in zato se hitrost kosilnice poveča. Če hodite počasneje, se ročaj pomakne nazaj in hitrost se zmanjša. Če se ustavite, se ročaj premakne v nevtralni položaj in kosilnica se ustavi. Tako se kosilnica samodejno prilagaja hitrost hoje upravljavca.Nasvet: ne potisnite ročaja naprej, da bi vključili pogonski sistem. Samo primite ročaj in začnite hoditi. Pri tem se ročaj avtomatsko nagne naprej in kosilnica se začne premikati.

MYSPEED VI SAMI DOLOČATE HITROST

Na novo razvit, intuitiven sistem z ročajem naših klasičnih modelov s spremenljivo hitrostjo omogoča, da se kosilnica natančno prilagaja vaši hitrosti hoje. Primite ročaj, začnite hoditi in takoj boste začutili, kako udobna je lahko košnja. Kosilnica se natančno prilagaja vaši hitrosti.

Z dodano opcijo za stranski izmet na LM3 CR46/53s, velikimi zadnjimi kolesi in košem s prikazovalnikom napolnjenosti ta dva modela določata nov standard.

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI

PRIPOROČAMO