Zero turn kosilnica CUB CADET XZ8 S137I

Zero turn kosilnica CUB CADET XZ8 S137I

Traktorska kosilnica Cub Cadet XT2 PR95

Cub Cadet

Cub Cadet XT2 PR95

Cena: 5.699,00 € Akcijska cena 5.399,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
13CGA1CB603
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5.399,00 €
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Proizvajalec motorja Kawasaki V-TWIN dvovaljni
Moč 9.3 kW / 2150 o/min
Način mazanja motorja Polno tlačno z oljnim filtrom
Tip menjalnika Hidrostatični
Prostornina rezervoarja za gorivo 11.4 L
Širina košnje 95cm
Vožnja Krmiljenje s pedali
Višina košnje, min – max 25-100 mm
Vodilna kolesa 4
Vklop rezil Električna sklopka
Prostornina zbralnika 320 L
Način košnje S košaro
Teža 254 kg

PODATKI

Vrtni traktor s košaro Cub Cadet XT2 PR95 z motorjem Kawasaki in impresivno zmogljivostjo rezanja je odličen stroj, ki vam olajša skrb za trato. S širino rezanja 95 cm ima kosilno zmogljivost 6.000 m2 na uro. Cub Cadet XT2 traktorske kosilnice so idealne za delo na težkem terenu, z uporabo dodatne opreme pa se spremenijo v vsestranski stroj, ki je pripravljen na delo v vseh vremenskih razmerah, ne glede na sezono.

Velika zbirna košara vrtnega traktorja Cub Cadet XT2 PR95, ki ima kar 320 L, bo poskrbela, da bo košnja potekala nemoteno dlje časa. Z edinstvenim sistemom Direct Collect Cub Cadet pridejo izrezki trave v zbirno košaro po najkrajši možni poti in tako poskrbi, da se zbiralnik ne zamaši. Prav tako ima košara nameščen nastavljivi indikator, ki poskrbi, da se rezila samodejno izklopijo, ko je košara polna. Zbiralnik se lahko izprazni iz udobja voznikovega sedeža. Sistem RevTek Cub Cadet vam omogoča, da lahko kosite travo tako naprej, kot tudi pri vzvratni vožnji.

Traktor omogoča udobno in enostavno upravljanje. Hidrostatični pogon pomeni, da lahko enostavno nadzorujete hitrost vožnje ter v svoj vrt posegate z manj napetosti in utrujenosti. Rezila vklopite z električno sklopko. Nastavite lahko tudi višino košnje in sicer lahko izbirate med 12 višinami rezanja (25 – 100 mm), kar je največ kar ponujajo vrtni traktorji na trgu. Toda tisto, kar resnično odlikuje vrtni traktor Cub Cadet serije XT2 Enduro serije, je tehnologija Tight Turn Extreme. To traktorju omogoča neverjetno tesni vrtilni krog – samo 17 cm krog obračanja. V praksi to pomeni, da se lahko v manjših podvigih lotite košnje okoli ovir. Tudi manj obrezovanja za pozneje.

Vrtni traktor XT2 PR95 z zmogljivim motorjem Cub Cadet ponuja visoko zmogljiv pogon in rezanje. Ogrodje stroja je trdno, stabilno in trpežno. Prednja os je narejena iz litega železa. Za lažje delo v večernih urah ima vrtni traktor nameščene sprednje LED žaromete. Udobje pri delu zagotavlja diagonalno nastavljiv sedež in volan Ergo Soft Grip.

Traktorska kosilnica XT2 PR95 Cub Cadet

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI