Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 15-93.7 HD-A

Traktorska kosilnica T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition

Traktorska kosilnica T 22-103.9 HD-A V2 Limited Edition

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 16-105.6 HD V2

Solo by Al-ko
4.599,90 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
127370

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 105
Širina reza v cm 103
Moč v kW 9.1
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 656
Število valjev motorja 2
Električni zagon DA
Prestrezanje DA
Moč naprave v kW 9.1
Številov noža 2
Vrsta sklopke noža elektromagnetna
Mulčenje DA
Povratne hitrost max km/h 4
Izmet na stran NE
Prenos Nožni hidrostat T3
primeren za površine do m2 8000

PODATKI

Razvit v Nemčiji, izdelan v naši tovarni v Obdachu v Avstriji: traktor AL-KO se odlikuje s kakovostnimi materiali in dovršenimi funkcijami, zato je odličen partner za učinkovito košnjo velikih travnih površin. Zmogljiv motor in veliko udobja: to je traktor AL-KO. Ko se usedete na ta traktor, nimate nobene želje več, da bi svoj vrt kosili s kakim drugim strojem. Posebna prednost: z obsežnim traktorskim priborom in razširitvami, npr. kompletom za mulčenje, pripravo za odlaganje redi ali snežnimi plugi, lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.

Za pogon traktorske kosilnice služi zračno hlajen motor Briggs & Stratton z močjo 9,1 kW. Višino rezanja je mogoče nastavljati v 7 stopnjah od 30 do 90 mm. Z rezalnim mehanizmom širine 105 cm in dvema nožema je mogoča košnja tudi večjega vrta. Z enostavnim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času.
Tog in robusten okvir iz C-profila v kombinaciji s kroglično uležajenim rezalnim mehanizmom z le malo vibracijami zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja. Mehanizem za električno praznjenje koša 310 l je mogoče vgraditi naknadno. Kot opcijo je na to traktorsko kosilnico mogoče namestiti sprednji odbijač. Zadnja kolesa velikosti 20 zagotavljajo dober stik s podlago in vožnjo na vsakem terenu. Vgrajeni žarometi tudi v temi zagotavljajo odlično delovno osvetlitev, npr. pri odstranjevanju snega v zgodnjem jutru.

Traktorsko kosilnico naj vam dostavi specializirani prodajalec AL-KO in jo pripravi za takojšnjo uporabo: to omogoča naša premium storitev dostave. Vstopite še danes v novo ero košnje in naročite traktorsko kosilnico v naši spletni trgovini.
Če želite traktorsko kosilnico z motorjem AL-KO Pro, priporočamo model T15-105.6 HD-A. Naš nasvet: z obsežnim izborom pribora je traktorska kosilnica solo® by AL-KO univerzalen stroj, ki ga lahko uporabljate v zimskem in poletnem času.

solo by AL-KO T 16-105.6 HD V2

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI