Traktorska kosilnica T 22-103.3 HD-A V2 COMFORT PRO

Traktorska kosilnica T 22-103.3 HD-A V2 COMFORT PRO

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 22-105.4 HD-A V2

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 22-105.4 HD-A V2

Traktorska kosilnica solo by AL-KO T 20-105.2 HD V2

Solo by Al-ko
5.699,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
127650
Dodaj v primerjavo

EKSKLUZIVNE
SPLETNE CENE

BREZPLAČNA
POŠTNINA NAD
150 EUR

TEHNIČNI PODATKI

Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 105 cm
Širina reza v cm 103 cm
Višina reza min / max v mm 30-90 mm
Moč v kW 11,3 kW
Kubična motorja v ccm 656 ccm
Tip motorja 4-taktni
Število valjev motorja 2
Električni zagon Da
Številov nožev 2
Hitrost vožnje naprej km/h 11 km/h
Povratne hitrost max km/h 5 km/h
Prenos Nožni hidrostat G700
Mulčenje Da
Prostornina koša v L
310 L
Moč naprave v kW 11,3 kW
Vklj. s tempomatom Da
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Primeren za površine do m2 8000 m2
Izmet na stran Ne

PODATKI

Z novim pametnim kokpitom solo® by AL-KO traktor za trato ne prinaša le revolucije pri košnji trate, temveč je tudi veliko bolj učinkovita in enostavna za delo. Kako deluje? Pametni telefon spremenite v pilotsko kabino in ga vstavite v stabilno držalo, ki je primerno za pametne telefone velikosti od 4 do 7 palcev. Vzpostavite povezavo Bluetooth s traktorjem in pametni kokpit se lahko zažene. Pri delu na površinah do 8.000 m² lahko vse pomembne podatke, kot so hitrost, merilnik porabe goriva, učinkovitost košnje, preostali čas in čas košnje do zdaj, skupne ure delovanja, stanje napolnjenosti baterije, prikaz naklona itd., preberete neposredno iz pilotske kabine. Da bo pametni telefon vedno pripravljen za uporabo, ima kamera vtič USB za polnjenje z vgrajeno zaščito pred prahom in dežjem.

V parkovnem traktorju je vgrajen bencinski motor Briggs&Stratton z močjo 11,3 kW in 2.450 vrtljaji na minuto. Višino košnje na 105 cm širokem kosilnem mehanizmu lahko nastavite v sedmih korakih od 30 mm do 90 mm. Pozimi lahko kosilni mehanizem enostavno odstranite zaradi vzdrževanja ali uporabe traktorja kot vozila za odstranjevanje snega. Okvir iz C-profila je posebej robusten in odporen na torzijo ter v kombinaciji s serijsko nameščenim odbijačem in robustno osjo sprednjih koles iz litine zagotavlja dolgo življenjsko dobo traktorja kosilnice. Po želji lahko za 310-litrski zbiralnik naknadno vgradite elektronski sistem za praznjenje.

Košnja velikih travnikov s traktorjem je užitek tudi zaradi 23-palčnih zadnjih koles in vrhunskega menjalnika G700, ki omogočata hitrosti do 11 km/h in zagotavljata brezhibno vožnjo čez luknje. Pri tem je vgrajeni tempomat prav tako koristen z vidika udobja in učinkovitosti. Stranski pedali za vožnjo naprej in nazaj za intuitivno vožnjo. Kosilnico je mogoče enostavno napolniti z gorivom zaradi zunanjega vratu za točenje goriva. Zaradi globoke tekalne plasti in velikega prostora za noge lahko zlahka vstopite na traktor in delate z njim. Udoben sedež lahko individualno nastavite v več stopnjah. Naš nasvet: Travni traktor solo® by AL-KO je s široko paleto dodatne opreme resnično vsestranski in lahko opravlja svoje delo tako pozimi kot poleti.

solo® by AL-KO T 20-105.2 HD V2

Poskrbite za vašo varnost

PODOBNI IZDELKI